Totaal : 
€ 0,00
Cart

Goods

GoodsGoods werd opgericht in 1995, geïnspireerd op de oeroude gewoonte van de mens om elkaar cadeaus te geven. Inmiddels produceerd Goods een prominente collectie interieuraccessoires, kleinmeubelen en verlichting.

Perlei

PerleiPerlei interior products is een label met een collectie kleinmeubelen, verlichting en table ware. De collectie is ontstaan uit passie voor pure producten en unieke samenwerking met zelfproducerende ontwerpers.

Royaards & Fontijn

Royaards & FontijnWannes Royaards werkt sinds 2006 samen met meubelmaker Pieter Fontijn in Zaandam. In hun bedrijf Royaards & Fontijn ontwerpen zij onder andere lampen, tafels en stoelen.

Zuiver

ZuiverZUIVER maakt een collectie producten en ontwerpen die worden gekenmerkt door pure vormen en materialen. De collectie wordt getekend door bekende en onbekende designers, wier hand in het ontwerp altijd te herkennen is.

Next

NextWat onmogelijk lijkt om anderen te inspireren drijft de toekomst voor topprestaties. Dat is de lijfspreuk van het Duitse verlichtingsmerk Next uit Keulen. Bekijk alle van Next op en laat u inspireren.

Dark

DarkDe experimentele, speelse verlichting van Dark is zo’n beetje de rebel in de hedendaagse designwereld. Op vrij korte tijd heeft dit jonge, dynamische verlichtingsmerk internationale faam verworven.

Pols Potten

Pols PottenGevestigd op het Java-eiland in een oud pakhuis werken de designers van Pols Potten aan alles waar ze goed in zijn: porselein en glaswerk, meubels, lampen, accessoires, maatwerk keukens en boeken.

LZF - Luzifer

LZF - LuziferHet spaanse merk LZF - Luzifer staat voor designverlichting van hoog niveau. Met topdesigners zoals Miguel Herranz, Marivi Calvo en Ray Power werkt LZF aan internationale roem en allure. Bekijk de van LZF en oordeel zelf.

YL Design

YL DesignSinds 2005 combineert Yvette Laduk haar werk als art director in de reclame met het ontwerpen van een eigenzinnige lijn woonproducten, die worden uitgebracht onder de naam YLdesign.

Zero

Zero LampenHet Zweedse verlichtingsmerk Zero staat voor designverlichting wat is gemaakt door de designtop uit Zweden. De Zweedse design van Zero zijn gemaakt met Scandinavische precisie hetgeen in alle designs tot uiting komt.

Spell

SpellSpell is een jong innovatief bedrijf gevestigd in Arnhem. Het in 2007 gestarte bedrijf is gericht op het ontwerpen van ''lifestyle''-producten met een nieuwe look en feel. Dit wordt mogelijk gemaakt door...

Hollands Licht

Hollands LichtHollands Licht werkt met een zes-tal Nederlandse ontwerpers. De designers van Hollands Licht hebben hun sporen in de design wereld verdiend en brengen ieder hun eigen gedachten...

Vibia

VibiaHet Spaanse verlichtingsmerk Vibia is gevestigd in Barcelona. Het merk staat voor innovatie gecreëerd door de jeugd maar gericht op de toekomst. Dit uit zich in een verlichtingsportfolio van schitterende designlampen.

Lumina

LuminaHet Italiaanse merk Lumina is een van de grootste verlichtingsmerken van de Europese markt. De materialen die gebruikt worden om de lampen te construeren zijn allen afkomstig van Italiaanse leveranciers...

Viso

VisoViso komt met een geheel nieuwe kijk op verlichting. De ontwerpstudio, gevestigd in Canada, laat met nieuwe vormen en materialen zien wat er met de huidige technieken mogelijk is.

Belux

BeluxBelux is een Zwitsers bedrijf wat in 1970 is opgericht door Thomas Egloff. Belux staat voor alles wat met designverlichting te maken heeft. Van ontwikkeling tot aan de productie van design lampen en armaturen...

Fambuena

VisoFambuena is in 2005 opgericht door de gebroeders Comes. Met een jonge groep innovatieve designers heeft Fambuena zijn eigen personaliteit gecreëerd in de verlichtingsbranche.

It's About RoMi

It's about RoMiHet Nederlandse designmerk It's About RoMi, gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam, is in 1993 opgericht door Rob van Dijk en Norma Jean.

Innermost

InnermostDe grondleggers van het Engelse verlichtingsmerk zijn Steve Jones en Russell Cameron. De twee designers bouwden het merk uit van een nationaal merk tot een wereldwijd begrip in de verlichtingsindustrie.

Bilumen

BilumenIn de jaren 90 gevestigd in Milaan maar al vanaf de jaren 70 en 80 populair om de uitzonderlijke en vaak gedurfde ontwerpen. In deze jaren werden hier al lampen ontwikkeld die verantwoordelijk waren voor de Italiaanse...