Totaal : 
€ 0,00
Cart

Verstelbare Vloerlamp Neerwaarts


Anders dan de booglamp of overhangende vloerlamp is de volledig verstelbare vloerlamp met dubbele knikarm in alle gewenste posities te draaien. Hierdoor wordt de gebruiksvriendelijkheid en controle over de verlichting geoptimaliseerd. De vloerlamp met dubbele knikarm is praktisch als er veel verschillende objecten wisselend verlicht dienen te worden. De lampen met dit logo hebben een knikarm met downlighters.

Volledig Verstelbare Vloerlamp

De volledig verstelbare vloerlamp met dubbele knikarm kan in alle gewenste posities gedraaid worden. Hierdoor wordt de gebruiksvriendelijkheid en controle over de verlichting geoptimaliseerd. De vloerlamp met dubbele knikarm is praktisch bij verlichting van kunstwerken, schaduwspel of het verlichten van een donkere hoek. De lampen met dit logo hebben een dubbele knikarm met opwaartse verlichting dan wel uplighters.
 
 
 
 

Overhangende Vloerlamp

Omdat de functionaliteit van de vloerlamp in algemene zin steeds ruimer wordt, is de mogelijkheid om de overhangende vloerlamp verstelbaar te maken een handige feature. Ideaal om als leeslamp te fungeren of de eettafel te verlichten. In sommige interieurs vervangt de overhangende vloerlamp, ook wel booglamp genoemd, de traditionele hanglamp. Veelzijdigheid is het toverwoord bij de verstelbare vloerlamp waar de knikarm de hoofdrol speelt.

Lage Vloerlamp

Het vloermodel vloerlamp is een ontwikkeling van de laatste jaren. Steeds meer designers ontwerpen vloermodellen vloerlampen om als feature te dienen in een woonkamer. Gezien de geringe hoogte zijn vloermodellen vloerlampen doorgaans altijd uplighters. Deze uplighters genereren een uniek schaduwspel op de muren. Daarnaast wordt er steeds meer met kleuren gewerkt om bepaalde sferen en gevoelstoestanden beter te benaderen.
 
 
 
 

Middelhoge Vloerlamp

De vloerlampen met dit logo zijn op middelhoogte gemaakt. Ideaal om als leeslamp te fungeren of een presentatie op een bijzettafel te verlichten. Tevens worden deze vloerlampen ook gebruikt in de slaapkamer om de kaptafel te verlichten. Vloerlampen met middelbare hoogte zijn praktisch voor de verlichting van kunstwerken of om naast een fauteuil te plaatsen. Met hetzelfde gemak is de vloerlamp te verplaatsen wegens zijn hanteerbare gewicht.

Hoge Vloerlamp

De vloerlampen met dit logo vallen in de categorie traditionele vloerlampen. De rechtop staande lamp kan zowel als uplighter als ook downlighter ontworpen zijn. Het model met dit gebruikslogo is doorgaans op menshoogte gemaakt. Ideaal voor de verlichting van donkere hoeken en het creeeren van achtergrond sfeerverlichting. Sommige vloerlampen zijn ook nog in richting verstelbaar. Let hier op de extra productinformatie van de desbetreffende lampen.